Techniek is Veth!

Zaterdag 27 augustus van 10.00 tot 14.00 uur organiseren we voor de tweede keer dit jaar een banendag.

Werkzoekenden en geïnteresseerden uit de omgeving worden uitgenodigd om op deze dag kennis te maken met Veth Propulsion. Door middel van presentaties en rondleidingen laten we zien welke mooie producten en diensten wij leveren.

Wij willen ons hiermee laten zien als mooie werkgever in de regio en mensen stimuleren om bij ons te solliciteren.

Deze dag zal mede mogelijk gemaakt worden met medewerkers die willen laten zien en vertellen wat hun werkzaamheden zijn en hoe een dag bij Veth eruit ziet.

Geef je talent de ruimte en groei met ons mee!

Veth Propulsion is een bedrijf waar iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega’s zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek.

We streven altijd naar verbetering en zijn bereid extra inzet te leveren. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers de ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd.

We werken allen aan hetzelfde doel: wereldwijd tevreden klanten door innovatieve, kwalitatief sterke producten met uitstekende service, waarbij duurzaamheid centraal staat.