Over Veth Propulsion

Veth Propulsion by Twin Disc is een Nederlandse fabrikant van voortstuwingsinstallaties voor schepen en biedt een breed scala aan totaaloplossingen, in de vorm van roerpropellers en boegschroeven, waarbij begrippen als trots, duurzaamheid, vakmanschap en partnerschap met klant en medewerkers centraal staan. Veth Propulsion levert wereldwijd oplossingen op maat voor diverse marktsegmenten, zoals binnenvaart, baggerij, offshore, ferries en megajachten. Dit doen wij met diverse experts in allerlei disciplines, zij zijn onze kracht.

Veth Propulsion levert wereldwijd oplossingen op maat voor diverse marktsegmenten, zoals binnenvaart, baggerij, offshore, ferries en megajachten. Dit doen wij met diverse experts in allerlei disciplines, zij zijn onze kracht.Veth Propulsion (een 100% dochter van Twin Disc Inc. USA) wil een bedrijf zijn waar iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega’s zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek. We streven naar verbetering en zijn altijd bereid extra inzet te leveren.

Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. We werken allen aan hetzelfde doel: wereldwijd tevreden klanten door innovatieve, kwalitatief sterke producten en uitstekende service, waarbij duurzaamheid steeds meer centraal staat.

HISTORIE

Veth Propulsion staat voor innovatie en kwaliteit
Al decennia lang staat Veth Propulsion garant voor innovatie en kwaliteit. Cornelis Veth heeft het bedrijf, dat grondlegger is van diverse innovatieve ontwikkelingen, opgestart in 1951. Anno 2014 telt Veth Propulsion 160 medewerkers.

1951  Cornelis Veth start eenmansbedrijf “C. Veth Motorenreparatie, Las- en Constructiewerk”
1960  Start vertegenwoordiging Scania
1969  Introductie eerste Veth-Jet
1984  Opening locatie Griendweg
1986  Introductie eerste Z-Drive
1997  Introductie eerste contraroterende Z-Drive
2002  Erik Veth wordt algemeen directeur
2002  Introductie Compact-Jet – de eerste unit wordt geplaatst
2005  Introductie Stuurrooster
2011  Opening tweede locatie Nanengat
2011  Veth Propulsion bestaat 60 jaar
2012  Introductie Veth Hybrid Drive
2012  Introductie Veth Compact Grid en Elbow Thruster
2013  Hybrid Drive genomineerd voor Maritime Innovation Awards
2016  Veth Propulsion betrekt haar nieuwe kantoorpand en nieuwe productiehallen
2018  Twin Disc, Inc. neemt Veth Propulsion over
2019  Veth Propulsion gaat verder als Veth Propulsion by Twin Disc

WORD JIJ

ONZE NIEUWE COLLEGA?

Wij willen je de mogelijkheid bieden om niet alleen jouw carrière verder te ontwikkelen, maar ook de wereld te veranderen. Het werk dat we doen bij Veth Propulsion kan het verschil maken voor de wereld om je heen. We willen dat je een balans vindt tussen jouw werk en privéleven en vrij bent om jouw carrière verder te ontwikkelen. Je kunt jouw rol zelf invullen zodat deze helemaal op jouw lijf geschreven is.

Wij zijn een bedrijf waar iedereen elke dag met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega’s zijn betrokken, werken samen en delen een passie voor klanten en technologie.

“Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die bijdragen aan het succes van Veth Propulsion en zetten nu in onze profilering als internationale werkgever die talent stimuleert en investeert in opleiden tot trots personeel”

This site is registered on wpml.org as a development site.