Veth Propulsion
Veth Propulsion
Nanengat 17
3356 AA Papendrecht
+3178 615 22 66 - info@veth.net

 
474-veth-header-zwart.jpg
Onze kernwaarden Waarom Veth Propulsion?
  • Kwaliteit | Assemblage en ontwikkeling in eigen huis
  • Service | Flexibel, proactief en snel. 24 uur per dag!
  • Innovatie | Maatwerk en altijd op zoek naar nieuwe oplossingen
  • Duurzaamheid | MVO als centraal thema

Technische Stage

Ben jij een technische HBO student en op zoek naar een afstudeerstage bij een innovatief en solide familiebedrijf in de maritieme sector? Dan is dit je kans.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar een technische stagiair(e) in de richting van Embedded software, Elektrotechniek, Mechatronica of een soortgelijke studie. Binnen jouw opdracht zal onderzocht moeten worden of het financieel interessant, praktisch en technisch haalbaar is om onze huidige hardware te vervangen/integreren in ons systeem, door hardware te verkrijgen bij externe partijen. Tijdens het onderzoek is het van belang dat het mogelijk gemaakt wordt om de modules op allerlei aspecten te kunnen vergelijken. Het financiële aspect zal zich focussen op de verschillen in kosten: hardware, keuringcertificaten, hoeveelheden, flexibiliteit, etc. In het verlengde van het onderzoek kunnen er modules van één van de leveranciers besteld worden om te onderzoeken of we hier de besturingssoftware op kunnen laten draaien. Deze software wordt zelf geïmplementeerd met hulp van de afdeling R&D. Daarnaast moet er onderzocht worden of het interessant is om een ‘budget-electronics’-line te starten en hoe we dit het verstandigst kunnen inregelen.

Jouw talent

Je bent een HBO student die een half jaar beschikbaar is. Je beschikt over een analyserend en kritisch vermogen, bent leergierig en sociaal. Je kunt goed plannen en onderzoeken en hebt een hands-on mentaliteit. In deze uitdagende stageplek in een groeiende organisatie is er ruimte voor eigen inbreng in een werkomgeving die gekenmerkt wordt door een informele werksfeer en collegialiteit.

Wij vinden een goede begeleiding vanzelfsprekend en je wordt begeleid door de afdeling R&D.

Wij bieden

Veth Propulsion wil een bedrijf zijn waar iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega’s zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek. We streven naar verbetering en zijn altijd bereid extra inzet te leveren. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. We werken allen aan hetzelfde doel: wereldwijd tevreden klanten door innovatieve, kwalitatief sterke producten en uitstekende service, waarbij duurzaamheid steeds meer centraal staat.

Veth Propulsion is een innovatief en solide familiebedrijf met korte lijnen, onderscheidend door onze passie voor klant en techniek. Naast een plezierige werksfeer bieden we een sterk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de CAO Metaal & Techniek en bedrijfseigen regelingen.

Interesse? Solliciteer nu!

Wil je graag meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Jos Sijbesma, Teamleider R&D Control Systems via 078-6152266 of stuur je vraag naar vacatures@veth.net.