Techniek is Veth!

Werken bij Veth Propulsion

Waarom werken bij Veth Propulsion?

Wij zijn een bedrijf waar iedereen elke dag met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega’s zijn betrokken, werken samen en delen een passie voor klanten en technologie.

We streven continu naar verbetering en zijn altijd bereid een stapje extra te doen. Om te kunnen innoveren en technisch maatwerk te kunnen leveren, vinden wij het belangrijk om medewerkers de vrijheid te geven om hun eigen beslissingen te nemen zodat creativiteit en ideeën gestimuleerd kun worden.

We werken allen aan hetzelfde doel: wereldwijd tevreden klanten door innovatieve, kwalitatief sterke producten en uitstekende service, waarbij duurzaamheid steeds meer centraal staat.

Techniek is Veth! Neem een kijkje in de keuken op onze banendag zaterdag 15 juni 2024

Toekomst voor

jou bij Veth Propulsion

Veth Propulsion is een internationaal opererende fabrikant van (hulp)voortstuwinginstallaties op schepen. Van origine een familiebedrijf die nu deel uitmaakt van het op de Nasdaq beursgenoteerde bedrijf Twin Disc Inc. Bij Veth Propulsion kunt u terecht voor kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid en zijn al sinds 1951 een begrip in de maritieme sector. Veth Propulsion stimuleert ook al jaren de verbinding tussen (middelbare) scholen en het (technische) werkveld.

Veth Propulsion by Twin Disc is de uitvinder van brede en custom made voortstuwingsoplossingen die gebouwd zijn voor nu én de toekomst. Sinds 1951 actief in de maritieme sector en daarnaast sinds de jaren ’70 de drijvende kracht achter duurzame en unieke boegschroefoplossingen. Sinds 2018 is Veth Propulsion onderdeel van Twin Disc, Inc. En daarmee in staat om alle klanten te laten profiteren van totaaloplossingen op het gebied van varen. Voor meer details en innovaties, neem gerust een kijkje bij alle oplossingen die Veth Propulsion te bieden heeft.

Wij willen je de mogelijkheid bieden om niet alleen jouw carrière verder te ontwikkelen, maar ook de wereld te veranderen. Het werk dat we doen bij Veth Propulsion kan het verschil maken voor de wereld om je heen. We willen dat je een balans vindt tussen jouw werk en privéleven en vrij bent om jouw carrière verder te ontwikkelen. Je kunt jouw rol zelf invullen zodat deze helemaal op jouw lijf geschreven is.

“Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die bijdragen aan het succes van Veth Propulsion en zetten nu in onze profilering als internationale werkgever die talent stimuleert en investeert in opleiden tot trots personeel”

Waarden

Veth Propulsion groeit snel en we zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze ingenieurs. Veth Propulsion is een geweldig bedrijf om voor te werken vanwege haar waarden en cultuur. De waarden bevorderen klantgerichtheid, kwaliteit, samenwerking, verantwoordelijkheid en innovatie. Deze waarden zijn leidend bij alles wat we doen binnen Veth Propulsion.

  • Passie voor klant en techniek 
  • Samenwerken 
  • Professionaliteit   
  • Vrijheid      

Wij geloven dat deze waarden essentieel zijn voor succes in elk bedrijf en ook dat deze waarden door iedereen in het bedrijf kan worden omarmd. De cultuur van het bedrijf bevordert groei en kansen. De medewerkers zijn zeer betrokken bij hun werk en zijn voortdurend op zoek naar manieren om te verbeteren.

Historie

Veth Propulsion staat voor innovatie en kwaliteit

Al decennialang staat Veth Propulsion garant voor innovatie en kwaliteit. Cornelis Veth heeft het bedrijf, dat grondlegger is van diverse innovatieve ontwikkelingen, opgestart in 1951. Anno 2014 telt Veth Propulsion 160 medewerkers.

1951 Cornelis Veth start eenmansbedrijf “C. Veth Motorenreparatie, Las- en Constructiewerk”
1960 Start vertegenwoordiging Scania
1969 Introductie eerste Veth-Jet
1984 Opening locatie Griendweg
1986 Introductie eerste Z-Drive
1997 Introductie eerste contra roterende Z-Drive
2002 Erik Veth wordt algemeen directeur
2002 Introductie Compact-Jet – de eerste unit wordt geplaatst
2005 Introductie Stuurrooster
2011 Opening tweede locatie Nanengat
2011 Veth Propulsion bestaat 60 jaar!
2012 Introductie Veth Hybrid Drive
2012 Introductie Veth Compact Grid en Elbow Thrusters
2013 Hybrid Drive genomineerd voor Maritime Innovation Awards
2016 Veth Propulsion betrekt haar nieuwe kantoorpand en nieuwe productiehallen
2018 Twin Disc, Inc. neemt Veth Propulsion over
2019 Veth Propulsion zal voortaan verder gaan als Veth Propulsion by Twin Disc

Ben jij geinteresseerd?

Wij zitten niet 100% vast aan een exact profiel. We zijn alleen op zoek naar de juiste match en dat kan op diverse manieren. Heb jij ons iets te bieden wat aansluit op onze vragen?

Wil je graag solliciteren of meer informatie neem dan contact op met de afdeling HR via 078 615 22 66 of stuur je vraag naar vacatures@veth.net.