Allround Monteur Thrusters

Papendrecht

Fulltime

MBO

Als Allround Monteur Thrusters bouw je aan onze thrusters en ben je bereid om je werkzaamheden af te wisselen met het uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan onze thrusters in binnen- en buitenland. Met een teamgerichte aanpak, een avontuurlijke instelling en een klantgerichte houding zorg je ervoor dat onze producten optimaal presteren, en onze klanten tevreden zijn. In deze rol rapporteer je aan de Productie Manager.

Waar ga je mee aan de slag?

In deze gecombineerde rol krijg je de kans om betrokken te zijn bij zowel het maken als het onderhouden van onze hoogwaardige thrusters. Bij Veth ontwerpen we innovatieve producten. Door zorgvuldig te assembleren, monteren, testen en problemen op te lossen tijdens de montage, bouw je een uitgebreide kennis op. Deze kennis is cruciaal voor het begrijpen en onderhouden van onze producten en vormt een goede basis voor je werk in de service, waar je inbedrijfstellingen uitvoert en begeleidt. Ook help je klanten met advies en informatie, en maak je werkbonnen en rapportages op. Omdat je deel uitmaakt van zowel het productie- als het serviceteam, kun je kennis, communicatie en planning tussen beide afdelingen verbinden.

Wat breng je mee?

Je hebt een sterk analytisch vermogen en kunt goed zelfstandig werken. Voor jou geldt: “problemen zijn er om opgelost te worden”. Je hebt goede technische vaardigheden, maar ook de vaardigheid om effectief te communiceren en te werken in verschillende situaties, waarbij klanttevredenheid voorop staat. Je bent flexibel en bereid om indien nodig naar locaties te reizen, zowel nationaal als internationaal, en deel te nemen aan storingsdiensten. Daarnaast:

  • heb je mbo+ werk- en denkniveau in de richting van Werktuigbouw, Mechatronica of Machinebouw.
  • heb je enige  werkervaring in een vergelijkbare technische (service)functie.
  • ben je bereid om regelmatig periodes (van enkele dagen tot ca. 2 weken) in het buitenland te werken en deel te nemen aan storingsdiensten.
  • draai je je hand niet om voor een dynamische omgeving met strakke deadlines.
  • beheers je de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal goed (woord en geschrift).

Wat bieden wij jou?

Bij Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

 

 

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je CV naar vacatures@veth.net.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website www.veth.net.

We kijken uit naar je reactie!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk

profielen en voorwaarden naar vacatures@veth.net te sturen.