Commercieel Medewerker Binnendienst

Papendrecht

Fulltime

MBO (+) werk-/denkniveau

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij de brug tussen ons bedrijf, de klant en het salesteam. Je staat garant voor het verstrekken van op maat gemaakte adviezen aan onze klanten. Met een teamgerichte aanpak en een klantgerichte benadering zorg je voor een optimale klanttevredenheid. In deze rol rapporteer je aan de Teamleider Binnenvaart.

Waar ga je mee aan de slag?

Je speelt een cruciale rol in het verkoopproces door nauw samen te werken met collega’s van de binnendienst en Area Sales Managers. Je taken omvatten onder meer het opstellen van offertes, het verstrekken van orderbevestigingen aan klanten en het verzamelen van aanvullende informatie die nodig is voor het bieden van op maat gemaakt advies. Daarnaast ondersteun je commerciële activiteiten, zoals het vertegenwoordigen van ons bedrijf op beurzen en het adviseren van klanten tijdens inkomende telefoongesprekken. Het nauwkeurig bijhouden van gegevens in ons CRM-systeem en het monitoren van klanttevredenheid behoren ook tot je verantwoordelijkheden. Met je proactieve houding lever je een waardevolle bijdrage aan het succes van ons salesteam en de algehele klanttevredenheid.

Wat breng je mee?

Je bent commercieel ingesteld en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, gecombineerd met voldoende technische kennis om onze klanten van passend advies te voorzien. Je bent flexibel en weet goed om te gaan met dynamische en ad-hoc situaties. Effectieve samenwerking met zowel het interne team als externe klanten is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast:

  • beschik je over MBO+ werk- en denkniveau, met een diploma in een technische/commerciële richting.
  • heb je enige werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • vind je het leuk om in teamverband te werken.
  • ben je stressbestendig en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • beheer je de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal goed (woord en geschrift).

Wat bieden wij jou?

Bij Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar vacatures@veth.net.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website www.veth.net.

We kijken uit naar je reactie!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk

profielen en voorwaarden naar vacatures@veth.net te sturen.