Medewerker In- / Verkoop Diesel parts

Papendrecht

Fulltime

MBO (+)

Als Medewerker In- / Verkoop Diesel parts zorg je ervoor dat klanten niet alleen de juiste onderdelen van onze Scania en Sisu dieselmotoren vinden, maar ook het beste advies ontvangen om weer op weg te komen. Je maakt deel uit van ons Diesel Service team en ondersteunt bij het opstellen van offertes en het monitoren van verkooporders. In deze rol is initiatief nemen, zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen over lopende processen van essentieel belang.

Waar ga je mee aan de slag?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, waarbij je niet alleen verkoopt maar ook waardevol advies geeft. Daarnaast houd je de voortgang van lopende verkooporders in de gaten en communiceer je tijdig met klanten over de status van deze verkooporders. Je bent verantwoordelijk voor zowel inkoop als verkoop van diesel gerelateerde onderdelen en biedt ondersteuning aan ons Diesel Service team om alles soepel te laten verlopen. Het opstellen van offertes, onderhandelen over prijzen met leveranciers en nauwlettend volgen van orders behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast neem je een actieve rol aan en werk je samen met de logistieke afdeling om het voorraadbeheer te optimaliseren.

Wat breng je mee?

Een leergierige, proactieve en behulpzame houding. Je kunt goed samenwerken in een team en kunt zowel intern als extern goed communiceren. Daarnaast:

  • beschik je over MBO+ werk- en denkniveau in de richting van Techniek.
  • heb je enige werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • heb je procesmatig inzicht.
  • beschik je over kennis van ERP/MRP systemen zoals Navision (pré).
  • beheers je de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal goed (woord en geschrift).
  • heb je affiniteit met scheepvaart, techniek en commercie (pré).

Wat bieden wij jou?

Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar vacatures@veth.net.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website www.veth.net.

We kijken uit naar je reactie!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk

profielen en voorwaarden naar vacatures@veth.net te sturen.