Productie Monteur Thrusters

Papendrecht

Fulltime

MBO

Als Productie Monteur Thrusters ben jij degene die zorgt voor de productie van onze verschillende typen thrusters. Je zet alle losse onderdelen in elkaar volgens de tekening en de checklists. Deze projecten kunnen onder andere staartstukken, middenstukken en bovenkasten zijn. Tijdens je werk draai je mee in verschillende werkcellen, waar je zelfstandig en in teams aan onze thrusters werkt.

Waar ga je mee aan de slag?

Je dag begint met het bekijken van de technische tekeningen en instructies op de computer. Zo weet je hoe je bijvoorbeeld tandwielen in elkaar moet zetten, lagers moet plaatsen en onderdelen voor het hydraulisch systeem moet bouwen. We zorgen ervoor dat nieuwe collega’s goed worden ingewerkt door ervaren collega’s. Zo leer je snel hoe wij te werk gaan en kun je zelf ook snel meehelpen. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag, maar er is altijd iemand beschikbaar om je te helpen als je vragen hebt.

Wat breng je mee?

Kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons doel is om elk schip probleemloos te laten varen. Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is gestructureerd en volgens de vastgestelde normen te werken. Je werkt aan onderdelen die stevig zijn, maar waarbij het soms gaat om hele kleine details. Het is daarom belangrijk om geduldig te zijn en handig als je je daarbij makkelijk kan aanpassen. Daarnaast:

  • heb je mbo 4 werk- en denkniveau.
  • heb je kennis van en werkervaring met tandwielen en lagers.
  • vind je technische producten interessant.
  • wil je graag leren.
  • komt het goed uit als je iets van schepen af weet.

Wat bieden wij jou?

Bij Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

 

 

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je CV naar vacatures@veth.net.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website www.veth.net.

We kijken uit naar je reactie!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk

profielen en voorwaarden naar vacatures@veth.net te sturen.