PRODUCTIE MONTEUR THRUSTERS

Papendrecht

Fulltime

MBO

WIJ VRAGEN

Veth Propulsion ontwerpt en bouwt in Papendrecht voortstuwing systemen voor wereldwijde scheepvaart. Deze complexe producten vragen om een grote mate van technische inzicht, maar het biedt ook veel verantwoordelijkheid en vrijheid in de functie als Productie Monteur Thrusters. Deze afdeling zorgt voor de kwalitatief hoogwaardige productie van de diverse typen thrusters, die daar van A tot Z in elkaar gebouwd worden.

Ben jij de kandidaat met passie voor Techniek? Dan is deze functie wat voor jou!

JOUW ROL

Je zorgt voor de kwalitatief hoogwaardige productie van de diverse typen thrusters. Jij bouwt alle losse onderdelen samen volgens tekening en de bijbehorende checklists en werkinstructies. De modules bestaan o.a. uit staartstukken, middenstukken en bovenkasten. Je rouleert in werkcellen, waarin je zowel zelfstandig als in teamverband aan dat onderdeel van de thruster werkt.

JOUW TAKEN

  • Het lezen van tekeningen en werkinstructies via de computer in je werkcel;
  • Het samenbouwen en afstellen (o.a. blauwen) van losse tandwielen tot een tandwielkast;
  • Het afstellen van diverse lager opstellingen;
  • Het monteren van diverse typen afdichtingen;
  • Het bouwen van diverse onderdelen voor het hydraulisch systeem: pompen, kleppen, ventielen en leidingwerk.

In het productieproces bouw je de modules samen van onze zelfontwikkelde producten, die een eigen wijze van montage vereisen. Daarom krijg je, wanneer je bij ons in dienst komt, een uitgebreid inwerktraject, waarin je onder begeleiding de kneepjes van het vak geleerd krijgt.

JOUW TALENT

Kwaliteit staat bij ons op nummer één! Onze opdracht is elk schip probleemloos te laten varen. Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is gestructureerd en volgens de vastgestelde normen te werken. Je werkt aan onderdelen met een stevig formaat, maar het gaat om spelingen van honderdsten. Dat betekent dat je blijft afstellen en corrigeren tot je precies de juiste speling hebt gevonden. Je hebt het geduld en de precisie om op deze manier te werken, want jij gaat voor perfectie. Hiernaast beschik je over:

 

  • MBO 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde of Machinebouw;
  • Kennis van en werkervaring met tandwielen en lagers;
  • Technisch inzicht en passie voor technisch complexe producten;
  • Leergierigheid;
  • Affiniteit met de scheepvaart is een pré.

 

 

WIJ BIEDEN

Veth Propulsion (een 100% dochter van Twin Disc Inc. USA) is een klantgerichte internationaal opererende fabrikant van (hulp)voortstuwinginstallaties op schepen. We willen een bedrijf zijn waar iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega’s zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek. We streven naar verbetering en zijn altijd bereid extra inzet te leveren. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. We werken allen aan hetzelfde doel: wereldwijd tevreden klanten door innovatieve, kwalitatief sterke producten en uitstekende service, waarbij duurzaamheid steeds meer centraal staat.

Veth Propulsion is een innovatief en solide bedrijf met korte lijnen, onderscheidend door onze passie voor klant en techniek. Naast een plezierige werksfeer bieden we een sterk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de CAO Metalektro en bedrijfseigen regelingen.

INTERESSE? SOLLICITEER NU!

 Heb je interesse, stuur een CV en pakkende motivatie naar het e-mailadres: vacatures@veth.net

Voor meer informatie, neem contact op met HR via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website op www.veth.net.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk

profielen en voorwaarden naar vacatures@veth.net te sturen.