Project Manager

Papendrecht

Fulltime

MBO (+) werk-/denkniveau

Als Projectleider krijg je de verantwoordelijkheid over verschillende projecten. Je werkt nauw samen met Engineering en Inkoop, maar hebt ook veel contact met de andere afdelingen om te zorgen dat jouw projecten in goede banen geleidt worden. Hierdoor sta je echt midden in het bedrijf, zowel op commercieel en technisch vlak. Als de schakel in het proces begeleid je elk project van begin tot eind, waarbij je alles aanstuurt. Met onze maatwerkoplossingen ben je altijd dichtbij de producttechniek betrokken.

Waar ga je mee aan de slag?

Jij bent degene die de boel draaiende houdt voor diverse projecten, waarbij je goed let op levertijden, kosten en kwaliteit. Samen met het Sales team vertaal je klantwensen naar technische specificaties. Commerciële ervaring komt hierbij goed van pas. Naast het managen van planningen en het coördineren van overleggen, zorg je voor de voorbereidingen van inkoopprocessen en begeleid je verschillende projectfasen op locatie, zoals meetings en proefvaarten. Als verbindende factor tussen concept en uitvoering, zorg je ervoor dat elk detail van het project goed wordt aangepakt, met als resultaat succesvolle en tijdige opleveringen.

 

Wat breng je mee?

Heb jij technisch inzicht en ben je flexibel? Sta je open om nieuwe technologieën te leren, zoals bijvoorbeeld elektrische aandrijvingen? Kun je zelfstandig verantwoordelijkheid nemen en keuzes maken die goed zijn voor de lange termijn en tevreden klanten? Dan ben jij de Projectleider die wij zoeken. Daarnaast:

  • beschik je over MBO+ werk- en denkniveau in de richting van Werktuigbouwkunde, Scheepsbouw of een vergelijkbaar vakgebied.
  • ben je bekend met frequentieregelaars, hoofdborden, elektronica en power management (of heb je hier interesse in).
  • heb je een proactieve en zelfstandige instelling.
  • ben je communicatief sterk.
  • beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed (woord en geschrift).
  • heb je affiniteit met de maritieme of technische sector.

Wat bieden wij jou?

Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar vacatures@veth.net.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website www.veth.net.

We kijken uit naar je reactie!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk

profielen en voorwaarden naar vacatures@veth.net te sturen.