Service Monteur Thrusters

Papendrecht

Fulltime

MBO (+)

Als Service Monteur Thrusters duik je in de wereld van maritieme techniek, waar elke dag anders is. Je staat paraat om onderhoud uit te voeren en problemen op te lossen aan Thrusters. Ook sta je open om nieuwe dingen te leren. Met een teamgerichte aanpak en een klantvriendelijke houding zorg je ervoor dat onze producten optimaal werken en onze klanten tevreden zijn. In deze rol rapporteer je aan de Service Coördinator.

Waar ga je mee aan de slag?

Je bent verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van verschillende soorten thrusters en boegschroeven. Als handige techneut met een flexibele instelling, denk je in oplossingen. Dagelijks voer je inbedrijfstellingen en servicewerkzaamheden uit, waarbij je storingen analyseert en verhelpt. Je werkt voornamelijk aan boord bij klanten, zowel nationaal als internationaal, dus flexibiliteit is belangrijk. Dankzij de innovatie binnen ons bedrijf kom je steeds in aanraking met nieuwe technologieën. Naast je technische werkzaamheden geef je klanten advies, stel je werkbonnen en rapportages op, en train je klanten en derden over het gebruik en onderhoud.

Wat breng je mee?

Je hebt een sterk analytisch vermogen en je vindt het leuk om zelfstandig te werken. Jouw motto is “problemen zijn er om opgelost te worden”. Je hebt uitstekende technische vaardigheden, maar kunt ook effectief communiceren en werken in verschillende omgevingen, waarbij klanttevredenheid voorop staat. Daarnaast:

  • heb je MBO+ werk- en denkniveau in de richting van werktuigbouw, mechatronica of machinebouw.
  • heb je werkervaring in een vergelijkbare technische servicefunctie.
  • ben je bereid om regelmatig periodes (van enkele dagen tot ca. 2 weken) in het buitenland te werken en deel te nemen aan storingsdiensten.
  • draai je je hand niet om voor een dynamische omgeving met strakke deadlines.
  • beheers je de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal goed (spreken en schrijven).

Wat bieden wij jou?

Bij Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar vacatures@veth.net.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website www.veth.net.

We kijken uit naar je reactie!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk

profielen en voorwaarden naar vacatures@veth.net te sturen.