SERVICE MONTEUR THRUSTERS

Papendrecht

Fulltime

MBO (+)

WIJ VRAGEN

Veth Propulsion ontwerpt en bouwt niet alleen voorstuwing-en controle systemen voor wereldwijde scheepvaart, maar verzorgt ook de gehele service. Ons doel een tevreden klant!

Wij zijn opzoek naar een Service Monteur Thrusters. In deze rol sta je elke dag midden in de maritieme techniek, geen dag is hetzelfde en je bent nooit uitgeleerd. Ben jij een teamplayer, klantgericht, leergierig, flexibel en werk je graag in binnen- en buitenland. Dan is deze functie wat voor jou!

JOUW ROL

Jij bent een sterke techneut met een flexibele opstelling, die denkt in oplossingen. Je zorgt voor de optimale werking van de diverse typen thrusters en boegschroeven. Je voert inbedrijfstellingen en servicewerkzaamheden uit en lost storingen op. Je werkt voornamelijk aan boord bij onze klanten en wordt zowel nationaal als internationaal ingezet. Door de innovatieve kracht van ons bedrijf kom je steeds in aanraking met nieuwe technieken.

 

JOUW TAKEN

  • Het uitvoeren en begeleiden van inbedrijfstellingen;
  • Het analyseren en verhelpen van storingen;
  • Het adviseren en informeren van de klant;
  • Het opstellen van werkbonnen en rapportages;
  • Het instrueren / trainen van klanten en derden m.b.t. bediening, gebruik en onderhoud.

 

Na een korte inwerkperiode vervul je een zelfstandige functie binnen het team van servicemonteurs, onder aansturing van de Service Coördinator. De monteurs delen veel van hun kennis en ervaring met elkaar en er is een korte lijn naar de productie. Hoewel je veel zelfstandig op pad zult zijn, blijf je gemakkelijk verbonden met collega’s en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

JOUW TALENT

Jij bent als representatieve vakman of –vrouw flexibel en klantgericht ingesteld. Je hebt een sterk analytisch vermogen, je kunt goed zelfstandig werken en lost problemen adequaat op. Verder beschik je over:

 

  • MBO+ werk- en denkniveau in werktuigbouw, mechatronica of machinebouw;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare technische servicefunctie en bent toe aan je tweede carrièrestap;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal;
  • Bereidheid om frequent periodes (van enkele dagen tot ca. 2 weken) in het buitenland te werken en deel te nemen aan de storingsdiensten;
  • Contactvaardigheid en stressbestendigheid.

WIJ BIEDEN

Veth Propulsion (een 100% dochter van Twin Disc Inc. USA) is een klantgerichte internationaal opererende fabrikant van (hulp)voortstuwinginstallaties op schepen. We willen een bedrijf zijn waar iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega’s zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek. We streven naar verbetering en zijn altijd bereid extra inzet te leveren. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. We werken allen aan hetzelfde doel: wereldwijd tevreden klanten door innovatieve, kwalitatief sterke producten en uitstekende service, waarbij duurzaamheid steeds meer centraal staat.

Veth Propulsion is een innovatief en solide bedrijf met korte lijnen, onderscheidend door onze passie voor klant en techniek. Naast een plezierige werksfeer bieden we een sterk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de CAO Metalektro en bedrijfseigen regelingen.

INTERESSE? SOLLICITEER NU!

 Heb je interesse, stuur een CV en pakkende motivatie naar het e-mailadres: vacatures@veth.net

Voor meer informatie, neem contact op met HR via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website op www.veth.net.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk

profielen en voorwaarden naar vacatures@veth.net te sturen.