Teamleider Productie

Papendrecht

Fulltime

HBO

Als Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor het coördineren, optimaliseren en organiseren van werkzaamheden op de productievloer. Je motiveert jouw team bij hun dagelijkse taken, denkt efficiënt en zorgt ervoor dat kwalitatief hoogwaardige producten binnen strakke deadlines worden geleverd. Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen en rapporteert aan de Productie Manager.

Waar ga je mee aan de slag?

Je organiseert werkoverleggen en biedt technische ondersteuning aan het team Productie thrusters. Daarnaast coördineer je de productieplanning nauwlettend om optimale efficiëntie en resourcebenutting te garanderen. Je analyseert, beoordeelt en optimaliseert processen om kostenbesparing en klanttevredenheid te waarborgen. Ook neem je deel aan operationele taken, waaronder directe betrokkenheid bij productie- en testwerkzaamheden en zorg je voor duidelijke afstemming met classificatie bij projecten met keuringsvereisten.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een praktisch ingestelde teamleider met een strategische visie. Naast het behalen van zakelijke doelstellingen ben je gericht op de persoonlijke groei van jouw teamleden en heb je zelf ook een duidelijke toekomstvisie. Daarnaast:

  • heb je een technische opleiding op hbo-niveau of hoger gevolgd, in de richting van Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of een gerelateerd vakgebied.
  • heb je ervaring in een leidinggevende functie of ben je geschikt om leiding te geven.
  • ben je gespecialiseerd in het lezen en begrijpen van technische tekeningen.
  • beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed (woord en geschrift).
  • draai je je hand niet om voor een dynamische omgeving met strakke deadlines.

Wat bieden wij jou?

Bij Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

 

 

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je CV naar vacatures@veth.net.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website www.veth.net.

We kijken uit naar je reactie!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk

profielen en voorwaarden naar vacatures@veth.net te sturen.