TECHNISCH INKOPER

Papendrecht

Fulltime

MBO

WIJ VRAGEN

Veth Propulsion ontwerpt en bouwt in Papendrecht, voortstuwing systemen voor wereldwijde scheepvaart. Heb jij enige inkoopervaring in een technische omgeving en ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière? Wordt onze Technisch Inkoper en zet jouw talent in bij
Veth Propulsion!

JOUW ROL

Als Technisch Inkoper maak je deel uit van het inkoopteam dat de professionele inkoop verzorgt van onderdelen ten behoeve van de productie en service van boegschroefinstallaties, roerpropellers, ballastpompen, motoren en technische installaties. De afdeling stuurt en bewaakt het inkoopproces, selecteert leveranciers, evalueert in samenwerking met de tactisch inkoper de prestaties van leveranciers.

JOUW TAKEN

Als Technisch Inkoper heb je een belangrijke rol in de tijdige voorziening van mechanische onderdelen voor de productie. Je volgt proactief de voortgang van het inkoopproces voor jouw inkooppakket, zodat Veth Propulsion op de juiste tijd kwaliteitsproducten kan leveren in combinatie met werk voorbereidende activiteiten.

 • Je vraagt prijs- en levertijdinformatie op en plaatst inkoopopdrachten;
 • Je volgt de levering op basis van de gemaakte afspraken (levertijd, prijs, kwaliteit) en onderhoudt nauw contact met de afdelingen Projectleiding en Productie;
 • Je zet assemblage orders op in het ERP systeem;
 • Je runt een MRP en beheert de parameters;
 • Je beheert artikelbestanden en voert mutaties door;
 • Je vraagt offertes op voor halffabricaten en artikelen;
 • Je verzorgt het voorraadbeheer voor jouw inkooppakket op basis van het systeem én jouw vakmatig inzicht.

JOUW TALENT

Wij zoeken een sterke onderhandelaar, die zelfstandig werkt en proactief is. Je streeft kwaliteit na en werkt accuraat. Bent gedreven, enthousiast over wat je doet en hebt enige ambitie.

 • MBO werk- en denkniveau, in een technische (bedrijfskundige) richting;
 • Bij voorkeur met een Nevi 1 certificering;
 • Herkenbare affiniteit met techniek en commercie;
 • Kennis van ERP/MRP systemen (Navision);
 • Je beheerst zowel de  Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

WIJ BIEDEN

Veth Propulsion (een 100% dochter van Twin Disc Inc. USA) is een klantgerichte internationaal opererende fabrikant van (hulp)voortstuwinginstallaties op schepen. We willen een bedrijf zijn waar iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega’s zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek. We streven naar verbetering en zijn altijd bereid extra inzet te leveren. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. We werken allen aan hetzelfde doel: wereldwijd tevreden klanten door innovatieve, kwalitatief sterke producten en uitstekende service, waarbij duurzaamheid steeds meer centraal staat.

Veth Propulsion is een innovatief en solide bedrijf met korte lijnen, onderscheidend door onze passie voor klant en techniek. Naast een plezierige werksfeer bieden we een sterk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de CAO Metalektro en bedrijfseigen regelingen.

INTERESSE? SOLLICITEER NU!

 Heb je interesse, stuur een CV en pakkende motivatie naar het e-mailadres: vacatures@veth.net

Voor meer informatie, neem contact op met HR via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website op www.veth.net.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk om de profielen en voorwaarden naar vacatures@veth.net te sturen.