Veth Propulsion
Veth Propulsion
Nanengat 17
3356 AA Papendrecht
+3178 615 22 66 - info@veth.net

 
2030-veth-header-1440x465-service.jpg
Waarom Veth Propulsion?
  • Kwaliteit | Assemblage en ontwikkeling in eigen huis
  • Service | Flexibel, proactief en snel. 24 uur per dag!
  • Innovatie | Maatwerk en altijd op zoek naar nieuwe oplossingen
  • Duurzaamheid | MVO als centraal thema

Werken bij Veth Propulsion

Waarom werken bij Veth Propulsion?
Veth Propulsion (een 100% dochter van Twin Disc Inc. USA) wil een bedrijf zijn waar iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega’s zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek. We streven naar verbetering en zijn altijd bereid extra inzet te leveren. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. We werken allen aan hetzelfde doel: wereldwijd tevreden klanten door innovatieve, kwalitatief sterke producten en uitstekende service, waarbij duurzaamheid steeds meer centraal staat. Wat bindt werknemers verder aan Veth Propulsion?

Passie
Wie met ons kennismaakt, ervaart het meteen: We ‘gaan’ voor ons vak. We zijn altijd bereid extra inzet te leveren om een proces beter te laten verlopen en zo de klant tevreden te stellen. We zijn trots op ons product en ons bedrijf.

Variatie
We leveren een breed scala aan producten, dus kennen we functies op allerlei gebieden en niveaus. We hebben alles in huis: of het nu gaat om diesel-, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, verkoop, projectleiding of administratie. Dit maakt het werk afwisselend en biedt kansen voor jouw ontwikkeling.

Vrijheid
Er is een grote mate van vrijheid in het werk. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, is het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen. Ideeën worden gestimuleerd.

Samenwerken
Samenwerken is essentieel. We vliegen de hele wereld over, maar blijven sterk betrokken. We willen elkaar kennen, vertrouwen en zijn bereid om te delen in verantwoordelijkheden, kennis en ervaring. Dit leidt tot meer werkplezier en betere resultaten.

Diverse collega's vertellen jou hoe zij het ervaren om bij ons te werken. Ga direct naar de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

 

Geef jouw passie voor klant en techniek de vrijheid: solliciteer bij Veth Propulsion!